Rehau

De la înfiinţarea companiei tindem să descoperim noi domenii de aplicaţii prin reţete individuale de materiale sintetice. Conceptul: Înlocuirea materiilor prime tradiţionale cu polimeri performanţi pentru a oferi clienţilor plusvalori prin soluţii creative.

În peste 170 de locaţii, aproximativ 19.000 de angajaţi din 54 de ţări contribuie la succesul şi dezvoltarea companiei. REHAU este activă pe cinci continente şi îşi extinde reţeaua în permanenţă. Şi în viitor compania noastră doreşte să-şi păstreze independenţa şi să se orienteze după obiective pe termen lung şi mediu, în loc să pună în prim plan câştigul pe termen scurt. De aceea, activităţile se orientează deja de pe acuma spre teme de viitor precum eficienţa energetică, energiile regenerabile, managementul apelor, mobilitate şi future living.

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Rehau

Vezi mai mult Ascunde

Momentan nu exista produse introduse in aceasta categorie.

In scurt timp veti putea beneficia de o gama larga si diversificata de produse.

Va rugam reveniti !