Evenimente CUBO

Usi deschise la CUBO...

Usi deschise la CUBO, un eveniment exclusiv de prezentarea a produselor edilPorte. Produse ce au intrat in exclusivitate pe piata Brasoveana in portofoliu CUBO.


OAR Trasilvania, Prezentare servicii si produse integrate in amenajari interioare

Avem plãcerea de a vã invita la o sesiune de prezentãri de companii, d’art Consulting, IDEZIO si CUBO, ce va avea loc la Mãnãstirea Franciscanã din Piaţa Muzeului, Cluj-Napoca, maine - 12 iunie 2013, la orele 18.00.


Targul Imobiliar Brasov TIB Business Park

CUBODESIGN.ro si CUBO Showroom&Homestyle au fost prezenti in perioada 03-06 octombrie 2013 la cea de-a V-a editie a Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce s-a desfasurat la Brasov Business Park.


CUBODESIGN.ro prezinta Targul Imobiliar Brasov TIB,editia VI-a

Pentru ca noi dam viata si calitate ideilor tale si pentru ca dorim sa fim in continuare partenerul de incredere in ambientarea casei tale, echipa CUBODESIGN te invita in perioada 6-9 martie 2014, la a VI-a editie a Targului Imobiliar Brasov, care se va desfasura la Brasov Business Park, pentru a descoperi cele mai noi solutii de design.


CUBODESIGN.ro prezinta Targul Imobiliar Brasov TIB,editia VII-a

CUBODESIGN.ro si CUBO Showroom&Homestyle au fost prezenti in perioada 09-12 octombrie 2014 la cea de-a VII-a editie a Targului Imobiliar Brasov (TIB) ce s-a desfasurat la Brasov Business Park.