CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

VAS WC SUSPENDAT ROSSINNI COSMO NIGHT CU FUNCTIE DE BIDEU

Rossinni

Obiecte SanitareVase WC suspendate · Rossinni

Disponibilitate: la comanda

1.682 lei Discount: 256 lei
Pret: 1.426 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs
Descriere produs
Opinii
 • Vas wc suspendat cu capac din DUROPLAST, cu functie de bideu, slow close inclus, culoare negru.

  Rimless: Vasele wc ROSSINNI fabricate in tehnologia RIMLESS, nu au ramă interioară. Jetul de apă este astfel directionat incat spală perfect, dar nu stropește in afara vasului. Practic aceasta tehnologie elimină spațiile greu accesibile, greu de curățat din corpul vasului de toaletă.

    Ultra thin Duroplast: cu o suprafață deosebit de rezistentă la zgarieturi, urme de arsură de tigari, lumină UV și produse de curațare sau dezinfectante agresive.

      Quick Release: capacele wc ROSSINNI cu tehnologia Quick Release pot fi demontate și montate la loc prin doar câteva mișcări. Astfel, se pot curăța mai ușor și partile mai puțin accesibile ale toaletei. Reatașarea capacului este la fel de ușoară, printr-o simplă apăsare.

    Soft close: datorită amortizoarelor speciale ROSSINNI integrate in balamale, capacele WC cu tehnologia Soft Close (inchidere lentă), se inchid lent și silentios, mărind confortul, prevenind zgomotele și accidentele minore in baie cauzate de trântirea capacului.

     Acum, de la ROSSINNI, vei găsi multe modele de vase de wc pe care le poți adapta în funcție de stilul de amenajare al fiecărei băi în parte.

  Dimensiuni:

  55x37x37cm

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs