Porte D Italia

Despre Porte D'Italia

Perfectiunle detaliului, maximizarea caracteristicilor functionale, desavarsirea esteticii sunt valorile declarate si asumate de Porte D'Italia.

De mai bine de un deceniu sunt atent observate, analizate sip use in practica tehnologii si tehnici de fabricatie traditionale, complementar cu cele mai recente descoperiri si practice in domeniu.

De la infiintare, sectiile de productie sunt dotate, in acealsi spirit de accentuare a calitatii, cu utilaj tehnic de varf.

Selectia si pregatirea profesionala a personalului, sprijinita pe scoala traditionala romaneasca si pe tehnici austriece si germane, este prin efort permanent completata si mentinutat la nivel de performanta necesar manufacturii pe piata de lux a produselor din lemn masiv.

Prezenta pe piata produselor de calitate, colaborarea cu client cu pretentii si gusturi desavarsite, cu arhitecti si designer de renume a impus standarde inalte, dezvoltatea de solutii specific si preocuparea permanenta pentru imbunatatire.

Produse Porte D'Italia :

Usi de exterior Suprema usi personalizabile, cu abordate individuala a proiectarii, fabricatiei si montajului feicarei usi.

  • Usi de interior
  • Usi de garaje
  • Parchet din lemn masiv
  • Mobilier din lemn masiv

 

Porte D Italia

Vezi mai mult Ascunde