CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

Rezervor incastrat GEBERIT Sigma UP320

Geberit

Obiecte SanitareRezervoare WC incastrate · Geberit

Disponibilitate: la comanda

Garantie: 10 ANI

1.270 lei Discount: 275 lei
Pret: 995 lei / buc
pretul include TVA


Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs
Descriere produs
Informatii tehnice
Opinii
 • AS-ul din spatele peretelui

  Daca un lucru din baia dumneavoastra pare neatragator, cu Geberit il puteti face sa dispara din raza dumneavoastra vizuala. Rezervoarele, tevi, coturi in forma de “U” si alte instalatii strict functionale devin invizibile. Beneficiul nu este numai estetic. In continuare va prezentam rationale practice pentru alegerea unui vas de toaleta suspendat si a unei solutii de montaj incastrat.

  Usor de curatat

  Cu o suprafata plana sub vasul de toaleta suspendat, cu rezervor ascuns in spatele placilor de faianta sau al materialului care acopera peretii si cu tevi acoperite si neexpuse, curatarea devine mult mai usoara.

  Economie de spatiu

  Solutia Geberit de montare a vasului de WC suspendat ocupa mai putin spatiu in camara de baie fata de vasele de toaleta conventionale, iar elementele de instalare incastrate ofera flexibilitatea pentru spatiile limitate.

  Rezistenta si stabilitate

  Vasul de toaleta este prins in mod simplu si sigur, cu buloane, de elementul de instalare. In aceasta constructie rezistanta, vasul de toaleta suspendat sta ferm in locul lui si poate sustine o greutate de pana la 400 kg.

  Economie de apa 

  Sistemul Geberit cu doua volume de spalare conserva apa – un efect de economie pentru caminul dumneavoastra si un benaficiu pentru mediul inconjurator.

  Accesibilitate pentru intretinere

  Rezervoarele Geberit sunt fabricate prin suflare dintr-o singura bucata si in mod sigur nu prezinta nici o scurgere. Clapa de actionare poate fi indepartata usor, oferind un acces facil la componentele interne.

 • Rezervorul ingropat de 12 cm Geberit Sigma (UP320)

  Rezervorul ingropat de 12 cm Geberit Sigma (UP320) cu o inaltime constructiva de 112 cm este pretabil instalarii rapide si facile in pereti de gips-carton sau de partitionare, de inaltime partiala sau completa a camerei. Este conceput pentru actionare frontala.

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs

PEAR Error
DB Error: syntax error : SELECT `eshop_prod_attributes_to_combo`.`combo_key` as `combo_key` , `eshop_prod_attributes_to_combo`.`prod_id` as `prod_id` , `eshop_prod_attributes_to_combo`.`cat_id` as `cat_id` , `eshop_prod_attributes_to_combo`.`attr_id` as `attr_id` , `eshop_prod_attributes_to_combo`.`opt_id` as `opt_id` , `eshop_prod_attributes_to_combo`.`has_image` as `has_image` 
 
 FROM `eshop_prod_attributes_to_combo` 

 INNER JOIN `eshop_attributes` ON (`eshop_attributes`.`id`=`eshop_prod_attributes_to_combo`.`attr_id`) 
 INNER JOIN `eshop_attributes_options` ON (`eshop_attributes_options`.`id`=`eshop_prod_attributes_to_combo`.`opt_id`) 
 INNER JOIN `eshop_prod_attributes_combo` ON (`eshop_prod_attributes_combo`.`combo_key`=`eshop_prod_attributes_to_combo`.`combo_key`)  
 WHERE ( `eshop_prod_attributes_to_combo`.`prod_id` = 834 ) AND ( `eshop_prod_attributes_to_combo`.`has_image` = '1' ) 
 GROUP BY opt_id 
 
 ORDER BY eshop_prod_attributes_combo.combo_order, `eshop_attributes`.`attr_order`, `eshop_attributes_options`.`option_order 
 [nativecode=1064 ** You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '`option_order' at line 11]
Message Missing variable related_Rezervoare-Incastrate Message Missing variable related_ObiecteSanitare