Cristina Rubinetterie

Istoria brandului Cristina Rubinetterie este de fapt istoria familiei Cristina.

Fondata in 1949 de Ezio Cristina, compania a evoluat de a lungul anilor, ajungand unul din liderii mondiali din industria bateriilor, putand anticipa trenuduri in materie de design dar si sa lanseze pe piata solutii inovative, frumoase si functionale si in armonie perfecta cu mediul.

Incepand cu anii '70, Alberto, aflat la conducerea companiei, a inceput sa creasca imaginea brandului prin standarde de calitate ridicate, inovatie dar si prin obtinerea de certificate de excelenta atat pentru produse cat si pentru procesele de productie.

 Pentru Cristina Rubinetterie, designul merge mana in mana cu continutul. Compania nu pune accent doar pe calitatea si functionalitatea unui produs. Acesta trebuie sa fie placut ochiului si confortabil de folosit. De aici si colaborarea companiei cu renumiti designeri : Makio Hasuike, Jean-Michel Wilmotte, Studio dal Lago, Massimo Farinatti, colaborare ce a avut ca rezultat baterii unice, exclusiviste, durabile in timp, baterii ce au venit in intampinarea nevoilor estetice ale clientilor.

 

Cristina Rubinetterie

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 80 Produse