Colectia BOLLICINE

Colectia BOLLICINE

BOLLICINE- este colectia noua, contemporana, de la Cristina Rubinetterie,dar la fel de calda si aristocratica ca si celelalte colectii ce fac parte din seria "Contemporan".

Cu un corp cilindric impozant, ce masoara aproximativ 13 cm de la baza la leverul de comanda, noua baterie ofera obiectelor sanitare clasa si stil indiscutabil. Sugestia estetica a colectiei BOLLICINE este foarte convingatoare: gura de curgere este diferita deoarece, desi are o suprafata plana si subtire, se dilata aproape imperceptibil spre baza, oferind o forma trapezoidala, prelungindu-se astfel 10 cm spre centrul lavoarului. Taietura fina si precisa prin care iese o cascada de apa aerata, completeaza suprafata gurii de curgere, conferindu-i astfel bateriei o inalta calitate sculpturala, prezenta deja la alte colectii.

Efectul estetic este dat atat de luminozitatea intensa a bateriei ce reflecta astfel ambientul de baie cat si de delicatetea leverului de comanda foarte subtil ca aspect dar ferm ca si functionalitate, ce nu deranjeaza in nici un fel rigurozitatea aspectului bateriei ca si intreg, ci din contra, o sporeste. Pentru a mari reflexiile luminii, suprafetele colectiei BOLLICINE sunt disponibile doar in varianta crom lucios ce subliniaza limbajul modern exprimat de formele sale geometrice.

Materialele de prestigiu si finisajele inovative constituie certitudinea unui produs de incredere si rezistent in timp. Alama utilizata este certificata, ca si modalitatea de cromare care este non-toxica.

Bateriile BOLLICINE se prezinta ca un produs placut si inovativ, ideal intr-un ambient rafinat.

Produse Colectia BOLLICINE