Teka

Teka este un grup industrial european care produce aparatură de bucătărie, baie, containere vitrifícate și industriale.

A fost fondată în Germania în 1924. De asemenea este o companie de referință în Europa pentru chiuvete, hote, plite și cuptoare și este líder mondial în producția de butoaie de bere.

În prezent compania are 25 de fabrici pe trei continente, cu vânzări în peste 110 de țări și cu peste 100 de milioane de consumatori în întreaga lume.

Teka are o platformă de distribuție și logistică importantă cu sedii în Europa, Asia și America.

De-a lungul istoriei sale, grupul industrial și-a menținut în mod constant investiția în I&D ceea ce a permis crearea unor produse care să întâmpine nevoile clienților.

Printre acestea, cuptorul Hydroclean echipat cu un sistem de curățare reolutionar care utilizează doar un pahar cu apă. Inducția flexibilă intitulată TekaFlex oferă cu aprox. 30% mai mult spațiu pentru preparare sau i-Hood, hota care a devenit primul aparat electrocasnic adaptabil unui produs Apple.

Teka în lume

Teka este o marcă lider în producția de chiuvete și aparatură încorporabilă precum și în producția de containere din oțel inoxidabil.

Compania este prezentă în 33 de țări prin filialele din întreaga lume și deține 27 fabrici în toată Europa, Asia și America, permițând promovarea produselor în peste 100 de țări și având peste 100 de milioane de consumatori în întreaga lume.

Diviziile grupului TEKA

Bucătăria Teka

Este cea mai mare unitate de afacere și unul din cei mai importanți producători de aparatură electrocasnică și chiuvete din inox încorporabile. Teka, Küppersbusch, Intra și Thor sunt aceste mărci. (teka poza 2)

BAIE Teka

Produce și distribuie baterii de bucătărie și baie și toate tipurile de accesorii casnice și pentru comunități. Promovează produsele sub marca Teka, Mofem și Intra.

Bucătării industriale/profesionale Teka

Produce și vinde o gamă vastă de echipamente pentru bucătării și catering pentru restaurante, hoteluri, școli, spitale, aeroporturi... Teka, Küppersbusch și Kek sunt mărcile lor.

CONTAINERE Teka

Containerele Teka sunt prezente în întreaga lume. Portinox produce containere pentru băuturi și containere industriale de inox mari UCON pentru uz specializat.Email vitrificat

Operează prin intermediul companiei Vitrogar. Activitatea sa de bază este oțelul vitrificat și fierul turnat, emailul fiind destinat interiorului cavității cuptorului și pentru răcirea termică.

INOVAȚIE TEKA

Grupul investește anual în I+D (Innovation & Design) pentru a oferi anumite produse care pot face ca această marcă să fie recunoscută în întreaga lume pentru tehnologia și inovația ei. Acestea sunt câteva exemple:

Teka iHood®

Este prima hotă care integrază un dispozitiv pentru conectarea iPod-ului sau a iPhone-ului care împreună cu două difuzoare vă permite ascularea muzicii fără pierderea calității, în timp ce dispozitivul funcționează la putere maximă.

Teka Hydroclean

Cuptoarele Hydroclean au un interior unic din email care activează vaporii unui singur pahar de apă și în doar 24 de minute curăță complet cuptorul

Teka Flex

Plitele flexibile pe inducție oferă cu 30% mai mult spațiu de preparare, permițându-vă să utilizați recipiente multiple cu aceeași cantitate de energie sau chiar recipiente mai mari în comparație cu recipientele standard.

Teka iQuick

Sistemul exclusiv iQuick Teka detectează materialul recipientului și fierbe apa în cel mai scurt timp posibil economisind timp și energie.

Cuptoarele Teka Combo

Cuptoarele Combo sunt singurele cuptoare cu două cavități independente care permit prepararea unei fripturi mari în timp ce se prepară o pizza. Utilizarea aceluiași spațiu ca și cuptorul standard.

Teka iSink

Reprezintă fuziunea dintre chiuvetă și bateria electronică. Datorită sistemului Touch Control și a unui singur deget aceasta poate fi reglată la 17 temperaturi diferite și 5 niveluri de flux al apei.

Bateria de baie ICON

Una dintre cele mai sofisticate și plate baterii de pe piață. Dimensiunea foarte subțire a formei necesită un proces de producție de înaltă tehnologie.

Eco systemSistemele ecologice și de economisire a consumului de apă există pentru toate tipurile de baterii Teka. Acestea economisesc cu peste 30% față de consumul domestic de apă.

 

Teka

Vezi mai mult Ascunde

Produse 1 - 18 din 57 Produse