CUBODESIGN.ro

Vezi toate rezultatele cautarii dupa 'Query'

GRESIE PORTELANATA MYSTONE LIMESTONE Ivory 60x60 cm

Marazzi

Gresie si FaiantaGresie · Marazzi

Disponibilitate: la comanda

312 lei Discount: 94 lei
Pret: 218 lei / mp
pretul include TVA
Avantaje Marazzi

Contacteaza un consultant

Ai nevoie de mai multe informatii?  Contacteaza-ne !

Telefon: +40 747 470 470
Luni - Vineri: 9:00 -18:00

Cere informatii despre acest produs

Inspiratii. Amenajari.

 • Casa Bevel Zagreb Casa Bevel Zagreb

  Pe coasta Dalmata, in sud, în mijlocul podgoriilor, se află Bevel House proiectată de Klaudija Zubčić designer de interior croat. Desingnul a interpretat peisajul natural aducându-l in interiorul vilei, locul fiind un punct de întâlnire, impresionant între mare, cer și pământ.

 • Villa Guadalmina Malaga Villa Guadalmina Malaga

  Vilă Guadalmina, situata pe Costa del Sol, Malaga cu design contemporan, reflectă un stil de viață axat pe petrecerea timpului în aer liber, atent la mediu. Utilizarea extensivă a gresiei porțelanate pentru a crea continuitate între interior și exterior o gasiti pe site-ul cubodesign.ro

Descriere produs
Opinii
 • Tonuri calde de piatră cu origini străvechi intr-o colectie care se evidențiază prin grafica naturală și minimală, abia sesizabilă, cu efecte fine. Trei finisaje, inclusiv Velvet, fin și structurat, cu performanțe antiderapante excelente, 2 formate cu grosime de 20 mm și noile opțiuni, 120x120 cm și 60x120 cm, cu grosime de 6 mm. Noul mozaic Foglie înfrumusețează o colecție versatilă, cu aer contemporan, pentru locatii rezidențiale și comerciale. Noua tehnologie StepWise garantează proprietăți antiderapante, menținând suprafața Mystone Limestone netedă și ușor de curățat.

   

  Se comercializeaza doar multuplu de cutie!

   

  *Comanda speciala la producator , pentru comenzi mai mici de 10 mp , se aplica o taxa logistica in valoare de 65 euro +TVA.

   

 • Pentru moment, acest produs nu are nici o opinie.

  Adauga opinia ta despre acest produs

Produse complementare GRESIE PORTELANATA MYSTONE LIMESTONE Ivory 60x60 cm