Urban Style - TASTES OF LIFE

Urban Style - TASTES OF LIFE

Urban Style - TASTES OF LIFE

Traieste  intens ... nu ai timp pentru solutii netestate. In lumea ta nu este loc pentru eroare.

Pentru cele mai bune investitii si optiuni, puteti alege colectia Urban Style - TASTES OF LIFE fara a fi dezamagit. Alegerea acestei colectii reprezinta calitatea pe care o meriti.

Descoperiti exceptionala colectie de parchet triplustratificat Barlinek, savurand finisajul perfect, armonia culorilor si detaliile desavarsite ale acestei colectieii - TASTES OF LIFE.

Barlinek apreciaza frumusetea naturala a lemnului, aceasta colectie fiind o combinatie perfecta intre calitatea inalta a materiei prime, nobletea parchetului, tendintele actuale si designul nealterat de timp.     

In aceasta colectie veti descoperi un design inovator apreciat de adevaratii cunoscatori ai pardoselilor de lemn - TASTES FO LIFE ilustrand imaginea bunului bust in casa ta.

 

Finisajul parchetului din colectia TASTES OF LIFE cuprinde mai multe modalitati de finisaj, respectiv:

  • finisat cu lac normal,
  • finisat cu lac care da o rezistenta ridicata,
  • finisat cu lac semi-mat,
  • finisat cu lac mat,
  • finisat cu lac cu porii deschisi, uleiat, colorat.

Parchetul cu lac Profesional si cel uleiat se recomanda pentru montaj in birouri, hoteluri, institutii, unde traficul este intens.Parchetul triplu stratificat Barlinek este format din trei straturi de lemn natural si sapte straturi protectoare de lac.

Parchetul triplu stratificat Barlinek este produs din lemn natural. Acesta combina functionalitatea, estetica si usurinta montajului şi a reconditionarii, asigurand o excelenta izolatie termica şi acustica, fiind rezistent la actiuni mecanice si socuri. Datorita higroscopicitatii are capacitatea naturala de a regla microclimatul interiorului in care este instalat. Toate componentele utilizate în productia acestuia indeplinesc cele mai severe norme ecologice. Parchetul poate fi instalat in spatii cu forme, dimensiuni si destinatii dintre cele mai diverse, de la dormitoare la spatii comerciale si gradinite.   

Produse Urban Style - TASTES OF LIFE