Colectia PURE line

Colectia PURE line

Pardoseala din lemn este ca vinul vechi ... valoarea lui fiind evaluata in functie de curgerea timpului.

Colectia PURE LINE reprezinta produse de inalta calitate fabricate din materii prime atent selectionate punand in evidenta frumusetea bruta a lemnului cu ajutorul diferitelor tehnologii de finisare.

Finisajul parchetului din colectia PURE LINE cuprinde mai multe modalitati de finisaj, respectiv:

  • finisat cu lac normal,
  • finisat cu lac care da o rezistenta ridicata,
  • finisat cu lac cu luciu ridicat,
  • finisat cu lac mat,
  • finisat cu lac cu porii deschisi, uleiat, baituit  - alb, cires, natural,negru,
  • finisat cu lac Profesional.

Parchetul cu lac Profesional si cel uleiat se recomanda pentru montaj in birouri, hoteluri, institutii, unde traficul este intens. Parchetul triplu stratificat Barlinek este format din trei straturi de lemn natural si sapte straturi protectoare de lac.

Parchetul triplu stratificat Barlinek este produs din lemn natural. Acesta combina functionalitatea, estetica si usurinta montajului şi a reconditionarii, asigurand o excelentă izolaţie termică şi acustică, fiind rezistent la actiuni mecanice si socuri. Datorită higroscopicităţii are capacitatea naturală de a regla microclimatul interiorului in care este instalat. Toate componentele utilizate în producţia acestuia indeplinesc cele mai severe norme ecologice. Parchetul poate fi instalat in spatii cu forme, dimensiuni si destinatii dintre cele mai diverse, de la dormitoare la spatii comerciale si gradinite.

Produse Colectia PURE line